Välkomna till Galleristället

Hej och välkomna ni som hittat hit! Har startat den här bloggen Galleristället för att ge mig själv en push i skapandet. Älskar nämligen att uttrycka mig på olika sätt, till exempel genom att måla och fota. Däremot har jag svårt att komma igång och när jag inte blir nöjd med resultaten tenderar jag att ge upp ett tag innan jag försöker igen. Det hoppas jag att det ska bli ändring på i och med bloggen! 

Är ju verkligen inget proffs på något sätt utan en kreativ hobbykonstnär. Skapandet ger mig mycket glädje och är långt mycket roligare än att sitta framför TV:n om kvällarna, vilket är det jag oftast gör idag, på grund av lathet, helt enkelt.

Har flera olika motiv i huvudet och planer på olika tekniker jag vill testa. Har bestämt mig för att det först ska bli akvarell. Har faktiskt redan hunnit experimentera en del med det, utan att riktigt veta vad jag gör och utan att få några alster jag blev nöjd med heller för den delen. Inför nästa försök ska jag läsa på för att förbättra förutsättningarna. 

Mitt problem tror jag är att jag vill fokusera för mycket på detaljer medan motiven i akvarell gör sig bäst om de får vara mer diffusa. Det är ju det jag gillar med uttrycket i akvarellmålningar, det liksom flytande motivet och de böljande nyanserna. Men inte är det lätt att åstadkomma själv! Jag bjuder på lite av mina tidigare misslyckanden och hoppas kunna visa något snyggare nästa gång!